Nieuws

Chiro On Stage – Weekendje Spiegeltent

Beste ouders
Na het spetterende kamp dat we achter de rug hebben, is Weekendje Spiegeltent het volgende puntje op onze agenda. Dit is een heus feestweekend georganiseerd door Chiro Jevati ten voordelen van de bouw van onze nieuwe lokalen.
Op zaterdagnamiddag vindt Chiro On Stage plaats. Dit houdt in dat elke groep hun kampvuur-act nog eens opnieuw uitvoert. Op deze manier krijgen mama’s en papa’s, opa’s en oma’s, tantes en nonkels ook de kans om dit spektakel eens een keertje te aanschouwen.
Geen nood als je kind niet mee op kamp was! Zij kunnen nog steeds meedoen met deze namiddag.
Een ‘generale repetitie’ vindt plaats de zondag voor Weekendje Spiegeltent, zijnde zondag 23 augustus.
Om praktische redenen vragen we daarom wel om ‘in te schrijven’ voor deze zaterdagnamiddag. Zo kunnen we weten hoeveel leden er gaan zijn en kunnen we hier rekening mee houden.
Bij deze vragen we om een mailtje te sturen met daarin of je zoon/dochter zondag 23 en zaterdag 29 augustus WEL OF NIET komt. We vragen dus om sowieso een antwoord te geven, dit mag gestuurd worden naar liseke.26@hotmail.com (Lise Timmermans)
Ook als je op 1 augustus bent ingeschreven vragen we om dit nog eens te doen, dat is die dag een beetje in het honderd gelopen… smile-emoticon
Hopelijk doen alle leden massaal mee!
Vriendelijke groeten
De leiding van Chiro Jevati

Reacties uitgeschakeld voor Chiro On Stage – Weekendje Spiegeltent