Nieuws

Het kamp

Joepie, dit jaar gaan we op kamp naar Beringen in 1 bubbel!
We spreken dinsdag 13 juli om 13u af aan het Gemeentehuis van Tielt, want dit jaar gaan we met een bus van De Lijn richting het kamp!

Zondag 11 juli tussen 18u en 20u breng je de valiezen binnen aan de Sporthal van Tielt. Hierbij geef je ook de ingevulde medische fiche + ID + pot choco/pak wc-papier + keukenhanddoek af.
De medische fiche vind je hier:

Dinsdag 20 juli tussen 18u en 20u komen de ouders van de sloebers, speelclub, rakwi’s en tito’s hun kind ophalen op de kampplaats (Laan op Vurten 61, 3581 Beringen).
Ook dit jaar zullen we helaas niets te eten kunnen aanbieden aan de ouders, aangezien ons kamp de dag erna pas eindigt en we onze externe contacten moeten beperken.

Check zeker het kampboekje om te weten wat je moet meenemen en voor extra informatie:

We kijken er heel erg naar uit om met zijn allen veilig op kamp te kunnen gaan! Hieronder volgen er dan ook een aantal coronamaatregelen:

1. Zieke leden en leiding blijven thuis!
Wie ziek is of in de vijf dagen voor het kamp symptomen heeft – hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen – blijft verplicht thuis. We weten dat dit strikt is, maar het is zeer belangrijk. We rekenen dus op u om dit goed op te volgen en op uw eerlijkheid. Het is de verantwoordelijkheid van jullie als ouders om je kind(eren) gezond en wel mee op kamp te sturen.  Het is in ieders belang, ook in die van uw kind.

2. Wat als iemand ziek wordt op kamp? 
Als er tijdens het kamp iemand ziek wordt, volgen we het stappenplan dat door de jeugdsector en de overheid opgesteld is. Bekijk zeker het stappenplan eens.

4. Extra hygiënemaatregelen
We voorzien extra hygiënemaatregelen en ook materiaal daarvoor: zeep, reinigingsproducten, alcoholgel, handschoenen, …  
We vragen om voor je kind de volgende zaken mee te geven:
2 mondmaskers: nodig voor contact met mensen van buiten de eigen bubbel, bv. openbaar vervoer en trektocht. Daarbij moeten alle +12j leden verplicht een mondmasker dragen tijdens de busrit. Vergeet dus zeker niet om er één bij te hebben bij vertrek! 
– Papieren zakdoeken (geen stoffen zakdoeken!)
– Eventueel handgel

5. De bus
Liefst komen enkel de ouders de kinderen brengen, zodat het ook hier een niet te grote samenkomst wordt.
Opgelet: Leden +12j moeten een mondmasker dragen tijdens de busrit naar het kamp, vergeet deze dus niet mee te nemen!
Ook zullen wij de temperatuur meten vooraleer het lid de bus opstapt.

6. Ophalen kinderen
Hier gelden de regels van de samenleving en vragen we jullie kinderen te komen ophalen met een mondmasker. Als het mogelijk is vragen we dat er maar 1 iemand uit de auto stapt, zo beperken we opnieuw de contacten.

Heb je nog vragen? Laat het ons zeker weten via mail of stuur een berichtje naar de leiding.

Tot op kamp! Wij hebben er alvast heel veel zin in!!
Jullie favoriete leiding