Het kamp

Beste ouders en leden,

Het kamp komt er weer aan! Dit jaar trekken we van 13 juli tot 20 juli (voor de oudsten van 10 tot 21 juli) met z’n allen naar Teuven. Hier vind je het kampboekje online terug! Is uw kind nog niet zeker of het mee op kamp wil of zijn er andere problemen? Dan kunt u via het inschrijvingsformulier een huisbezoek aanvragen. Dan komt de leiding nog eens langs om extra info te geven!

  • Het kamp gaat door van 13 tot 20 juli! De keti’s en aspi’s vertrekken 10 juli met de fiets op kamp.
  • 11 juli tussen 18u en 20u breng je de valiezen binnen (samen met een pot choco/confituur/wc-papier, keukenhanddoek en de medische fiche verdere info volgt in het kampboekje)
  • 13 juli spreken we om 13u af op de chiro en rijden gezellig samen met de bus naar Teuven.
  • 20 juli komen de ouders van de sloebers, speelclub, rakwi’s en tito’s hun kinderen halen op de kampplaats (!!!). Dat kan tussen 17 uur en 20 uur.
    Na zo’n lange autorit wacht er daar, naast jullie kinderen, ook een hapje en een drankje!
    Je kan dus zeker de volle drie uur blijven genieten van de kookkunsten van de kookploeg.
  • De keti’s en aspi’s blijven samen met de leiding opruimen tot 21 juli en vertrekken ’s middags met de bus terug naar huis.

Een kamp is helaas verbonden met enkele kosten. Daarom vragen we om het bedrag dat voor u van toepassing is, over te schrijven naar BE37 7343 9312 3528 met mededeling: naam (of namen) + groep. Gelieve het bedrag te storten én je in te schrijven vóór 13 juni.

Voor het eerste kind van een gezin dat meegaat op kamp, vragen we € 130, voor het tweede kind wordt dat € 120. Voor een derde, vierde,… kind bedraagt de prijs nog € 110. Voor keti’s en aspiranten vragen we nog € 20 extra omdat zij al vroeger vertrekken.

Een voorbeeld: een keti en rakwi gaan mee op kamp. Dan betaal je voor de keti € 130 + € 20 (voorkamp) en voor de rakwi € 120. Dat maakt samen € 270.

Je bent pas helemaal ingeschreven wanneer de betaling verricht is en de inschrijving online gebeurde. Dat is zeer belangrijk, hierna is uw kind immers pas verzekerd.

Wij hebben er alvast zin in!!!

Groetjes de leiding van Chiro Jevati

Wouter, Joren, Jef, Sien, Han, Anse, Emma, Joren, Maureen, Lukas, Jasper, Ward, Anne, Laureen, Maarten, Jasmijn En Maarten.

PS. Is het inschrijvingsbedrag voor jou een drempel? Mogelijk komt jouw ziekenfonds tussen bij een deelname aan jeugdkampen. Als dat niet volstaat, laat zeker iets weten aan onze groepsleiding (Joren Laenens, Jasmijn of Maureen) en dan zoeken zij samen met jullie naar een oplossing

Naar boven