Nieuws

Kampinfodag

Liefste leden, beste ouders,

De zomer is in zicht en het kamp komt stilaan dichterbij. Om al helemaal in de sfeer te komen, organiseren we op 30 april een kampinfodag. We verwachten alle leden om 12u op de chiro om samen te smullen van het lekkere middagmaal dat de kookploeg voor ons zal maken! Om 16u zijn ook de ouders daar welkom. Daar geven we meer info over het kamp (!!!er zijn namelijk veel veranderingen dit jaar!!!) en kunnen jullie de leiding aanspreken met al je vragen, genieten van een drankje, …

Omdat 30 april een druk weekend is in Tielt, kan je hier alvast de belangrijkste veranderingen terugvinden: (de rest kan je allemaal lezen in het kampboekje)

  •   Het kamp gaat vanaf dit jaar door van 13 tot 20 juli! De keti’s en aspi’s vertrekken 10 juli al met de fiets op kamp
  •   13 juli spreken we om 13u af op de chiro en rijden gezellig samen met de bus naar de kampplaats in Ruiselede
  •   20 juli komen de ouders van de sloebers, speelclub, rakwi’s en tito’s hun kinderen halen op de kampplaats (!!!). Dat kan tussen 18u en 21u. Na zo’n lange autorit wacht er daar, naast jullie kinderen, ook een hapje en een drankje! Je kan dus zeker de volle drie uur blijven genieten van de kookkunsten van de kookploeg.
  •   De keti’s en aspi’s blijven samen met de leiding opruimen tot 21 juli en vertrekken ’s middags met de bus terug naar huis.

 

  •   SCHRIJF JE IN VOOR 13 JUNI!!!

Ook belangrijk: op 23 april is het geen chiro! De leiding is dan op weekend om het kamp voor te bereiden.

Tot binnenkort! De leidingsploeg