Het kamp

Beste ouders en leden,

Het kamp komt er weer aan! Dit jaar trekken we van 13 juli tot 20 juli (voor de oudsten van 11 tot 21 juli) met z’n allen naar Poperinge. hier vind je het kampboekje terug! Is uw kind nog niet zeker of het mee op kamp wil of zijn er andere problemen? Dan kunt u via het volgen de formulier een videogesprek aanvragen. Dan kunt nu al uw vragen kwijt aan de leiding van uw kind.

De inschrijvingen zijn open tot en met 16 juni. !!! Na 16 juni kan er geen enkel lid meer worden ingeschreven !!! Wij gaan op basis van de inschrijvingen van voor 16 juni de bubbels creëren. Het is daarom organisatorisch niet mogelijk om nog extra inschrijvingen bij te voegen achteraf . inschrijvingsformulier: https://forms.gle/Nw7tHGhJbU7MktRg8

  • Het kamp gaat door van 13 tot 20 juli!
  • 11 juli breng je de valiezen binnen (samen met een pot choco/confituur/wc-papier, keukenhanddoek en de medische fiche verdere info volgt in het kampboekje)
    De correcte uren komen later nog online. Deze zullen ingedeeld worden per bubbel om alles veilig te laten verlopen
  • 13 juli spreken we om 13u af aan de sporthal en rijden gezellig per bubbel met de bus naar Poperinge.
  • 20 juli komen de ouders van de sloebers, speelclub, rakwi’s en tito’s hun kinderen halen op de kampplaats (!!!). De juiste uren voor elke bubbel komen nog online.
  • De keti’s en aspi’s blijven samen met de leiding opruimen tot 21 juli en vertrekken ’s middags met de bus terug naar huis.

Een kamp is helaas verbonden met enkele kosten. Daarom vragen we om het bedrag dat voor u van toepassing is, over te schrijven naar BE37 7343 9312 3528 met mededeling: naam (of namen) + groep. Gelieve het bedrag te storten én je in te schrijven vóór 13 juni.

Voor het eerste kind van een gezin dat meegaat op kamp, vragen we € 155, voor het tweede kind wordt dat € 145. Voor een derde, vierde,… kind bedraagt de prijs nog € 135. Voor keti’s en aspiranten vragen we nog € 30 extra omdat zij al vroeger vertrekken.

Een voorbeeld: een keti en rakwi gaan mee op kamp. Dan betaal je voor de keti € 155 + € 30 (voorkamp) en voor de rakwi € 145. Dat maakt samen € 330.

Je bent pas helemaal ingeschreven wanneer de betaling verricht is en de inschrijving online gebeurde. Dat is zeer belangrijk, hierna is uw kind immers pas verzekerd.

Wij hebben er alvast zin in!!!

Groetjes de leiding van Chiro Jevati

PS. Is het inschrijvingsbedrag voor jou een drempel? Mogelijk komt jouw ziekenfonds tussen bij een deelname aan jeugdkampen. Als dat niet volstaat, laat zeker iets weten aan onze groepsleiding (Joren, Jasmijn of Maureen) en dan zoeken zij samen met jullie naar een oplossing

video gesprek link: https://forms.gle/8yHRjAsooD812i9E8